FEATURED PROJECTS

Clean lines and bright furniture bring balance to the ornate woodwork in this historic brownstone while pops of jewel tones marry old and new.

A limited footprint and big ideas inspired bold moves for this city bathroom. Three distinct zones define the space while glass partitions, a window and bright white surfaces keep it feeling open.

Every square inch of this small condo was utilized to make space for a growing family. Additional closets and an office were carved out of poorly organized circulation space and a dark small kitchen was transformed into a functional bright space. The result was a home that felt more spacious even with another human in it.

BE IN 
TOUCH

‚Äč

lauren@lgbstudio.com | tel 617-470-8335

141 Fayerweather Street

Cambridge, MA 02138

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon